Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Ośrodek Wczasowy SORRENTO

Adres obiektu Marianówka 3, 57-500 Marianówka
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 4 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 12

 
 

Jerzy z Rzeszowa
Dodano: 2016-10-01
Pobyt od: 2016-09-02 do 2016-09-04 IP: xx.139.89.28
 
 
    

Obsługa subtelna, zawsze na miejscu, wyżywienie z kuchni nie jakiś kiepski katering (ciepłe, smaczne, estetycznie podane). Lokal obszerny, z jadalnią, z miejscem na imprezę grupową, z grillem i bezpiecznym miejscem dla dzieci. Otoczenie: dojazd dobrą drogą, miejsce na parking, wokół lasy masywu śnieżnika, sanktuarium (spacer pół godziny). Polecam na spotkania rodzinne, koleżeńskie z wypadem na Sudety Wschodnie.


 
 

Renata z rodziną
Dodano: 2016-02-21
Pobyt od: 2016-02-18 do 2016-02-21 IP: xxx.219.133.211
 
 
   

Kolejny raz wróciłam zadowolona z pobytu OW Sorrento w Marianówce. Tam można wypocząc z dala od wielkomiejskiego zgiełku. Jest czysto, kuchnia wyśmienita, obsługa na najwyższym poziomie, wszystko zgodnie z ofertą. Dziękujemy bardzo. Wrócimy do Was - jak zawsze...


 
 

miśka123
Dodano: 2013-02-04
Pobyt od: 2013-02-01 do 2013-02-03
 
 
 

Bardzo podobał mi się ten ośrodek , pokoje są bardzo ładne łazienki też , ogólnie cały ośrodek jest zadbany . Jedzenie też było bardzo smaczne . No i co chyba najważniejsze miła obsługa . Cisza spokój . Nasza wycieczka była udana . POLECAM .


 
 

Adam
Dodano: 2012-08-22
Pobyt od: 2012-07-01 do 2012-08-07
 
 
    

Po raz kolejny zawitałem do Marianówki z rodziną. Ośrodek Sorrento ma same zalety, cisza i spokój, bez miejskiego gwaru, idealne miejsce na odpoczynek. Odpowiednie miejsce dla rodzin z dziećmi - bezpieczny ogrodzony teren, sala zabaw na terenie ośrodka, nowy plac zabaw, możliwość skorzystania z nauki jazdy konnej ... wymieniać można wiele. Wyżywienie bardzo różnorodne, przepyszne, dzieci mają duży wybór. Szczerze polecam ten obiekt wszystkim mieszczuchom


 
Gosia z Bydgoszczy
Dodano: 2012-03-30
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-23
 

Od trzech lat jeżdżę do Marianówki z grupami na kolonie letnie. Jako organizator ale również jako mama mogę powiedzieć, że dzieci mają tam raj na ziemi. Warunki lux, obsługa na najwyższym poziomie, właściciele potrafią nawet gwiazdkę z nieba ściągnąć na ziemię jeśli jest taka potrzeba, a jedzenie nawet dla największych "wybrzydzalskich", każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam wszystkim.


 
Jolanta
Dodano: 2011-06-16
Pobyt od: 2011-05-21 do 2011-05-22
 

Dwukrotnie przebywałam w tym ośrodku z wycieczką zakładową i polecam wszystkim ten ośrodek.Prowadzony jest na bardzo wysokim poziomie,warunki dobrego hotelu a jedzenie i sposób serwowania super.Dziękuje w imieniu całej grupy.Polecam gorąco. Pozdrowienia dla obsługi. Na pewno do Was wrócimy. Mostostal Słupca


 
HANNA
Dodano: 2010-01-18
 

Dziękuję Wam za wspaniały pobyt zimowy w "PINOKIO". Było cudownie,wspaniałe jedzenie,komfort,atrakcje.Polecam innym grupom, z pewnością nie będziecie zawiedzeni.


 
Kremisia
Dodano: 2007-07-14
 

Hej byłam tam już kilka razy i naprawde polecam wyjazd :) piękna okolica, dużo zabytków, trasy rowerowe, piesze oraz możliwość jazdy konnej :D naprawde same plusy gorąco polecam :)nie tylko na wczasy kolonijne ale także na wyjazd kilkudniowy rodzinny...tam sie nie nudzi :P


 
Michu1995
Dodano: 2007-01-11
 

Bylo ogólnie fajnie , bylem tam na koloni POLECAM TO MIEJCE NA WYPOCZYNEK!


 
ola
Dodano: 2006-04-29
 

bylam u was 2 lata temu i chetnie bym wrocila


Opinie 1-10 z 12

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie